• Jens van Kakerken

De Staat van Nederland (kort)

Bijgewerkt: 21 okt 2019


“The nine most terrifying words in the English language are: I’m from the government and I’m here to help”

Dat zei oud-president Ronald Reagan, en deze woorden gelden ook in Nederland! Beeld u zich in dat Mark Rutte zegt: Ik ben de overheid en ik ben hier om U te helpen! Dan denkt u toch ook: wat je zegt is onzin Mark! Je ziet hier alleen voor de VVD en JEZELF!


Nederland is er onder 9 jaar premier Rutte niet beter op geworden, de belastingen zijn verhoogt, vele kansloze migranten opgenomen, de democratie vermoord en 180° draaien gemaakt!


- De BTW is tweemaal verhoogt;

- Ze hebben de helft van Syrië binnengehaald, en nu is, met uitzondering van het noordoosten, Syrië weer veilig, maar Rutte weigert ze terug te sturen, waardoor ze na 5 jaar een permanente verblijfsvergunning krijgen;

- Het referendum is afgeschaft door D66-censuur-tsarina, sluipmoordenaar van de democratie, minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Kajsa Ollongren.


Deze verkwanseling moet stoppen!


Een aantal landen zijn er al aan begonnen:

Jair Bolsonaro van Brazilië, Donald Trump van de VS, Sebastian Kurz van Oostenrijk, Mateusz Morawiecki van Polen, Volodymyr Zelensky van Oekraïne, Boris Johnson van het VK, Kyriakos Mitsotakis van Griekenland en Benjamin Netanyahu van Israël!


President Trump zei ook:”De wereld behoort niet toe aan de globalisten, maar aan de patriotten!“


Trump heeft daarin volkomen gelijk!

Ook als hij zegt dat de EU het slecht doet, dan klopt dat! Niet omdat Trump het zegt, maar gebaseerd op de feiten!


De Europese Unie heeft vele bevoegdheden gekregen van ons, en ze hebben bewezen dat ze er niet mee om kunnen gaan! En gelukkig maar, op die manier kunnen we sneller bevoegdheden terughalen, en soevereiniteit terugeisen, maar Rutte wilt er niet aan beginnen!


En Brexit is een voorbeeld voor Nederland, dat als het goed wordt uitgevoerd, dat we een geweldig land zijn, en er economisch beter uitkomen dan de EU,

WIJ ZIJN BETER AF ZONDER DE EUROPESE UNIE!


“Freedom is never more than one generation away from extinction. We didn’t pass it to our children in the bloodstreams. It must be fought for, protected, and hand it on for them to do the same“.

We moeten onze vrijheid bewaken en doorgeven aan onze kinderen en kleinkinderen. Dit jaar vieren we 75 jaar vrijheid na de horror van de Tweede Wereldoorlog!


En na de Tweede Wereldoorlog werd ook de Staat Israël opgericht! De 3e joodse staat in de geografische regio Palestina, er is nooit een Arabische staat geweest! Het was sowieso de bedoeling dat Jordanië de “Palestijnse/Arabische” staat zou worden!


Israël heeft elk recht om Gaza en Judea & Samaria beter bekend als de Westelijke Jordaanoever te bezitten!


We moeten Israël steunen waar het kan!


“Wie de wet verzet al naar het uitkomt baant de weg naar het recht van de sterkste” - Joop den Uyl, ik denk dat hij nu zijn partij, de PvdA, niet meer terug zou herkennen!


Laten we Nederland veranderen,

Stem (Liberaal-)Conservatief,

Stem Forum voor Democratie!


FVD zal voor U werken, ook al gaat dat tegen Reagan’s uitspraak in!