• Jens van Kakerken

De Klimaathysterie van Greta en consorten!


Bron: USA Today, Trump loopt bij de VN naar binnen en Greta Thunberg kijkt hem boos aan!

We worden er al verschrikkelijk lang mee doodgegooid: klimaatverandering!

Ongeveer sinds de jaren 70 wordt al gewaarschuwd voor de zogenaamde catastrofale verandering die in het klimaat zou plaatsvinden. Deze verandering was rond 1970 nog dat er een nieuwe ijstijd aan zou komen, maar dat veranderde rond 1985, toen zou het rond 1990 juist enorm veel opwarmen.

"Federal Reports predicted possible catastrophic warming of the earth, by the 1990s with the strong climate change" - NBC News 1983

Rond 2000 werd ook gezegd dat kinderen 20 jaar later geen sneeuw meer zouden kennen! Het is nu 2019, dus bijna 20 jaar later, en we kennen nog steeds sneeuw, in de Oostenrijkse Alpen sneeuwt het dit jaar zelfs eerder dan voorgaande jaren!

De BBC framed ook de Amazonebranden "This year has seen the highest number of fires in Brazil since 2010" maar als we de statistieken bekijken blijkt wel dat het meer is dan 2010, maar in 2005 was het aantal branden het hoogst!

Volgens deze statistieken blijkt dat er in 2005 bijna 40% meer branden waren dan in het huidige jaar 2019. De framing van de BBC, door het op 2010 te houden in plaats van het door te trekken tot bijvoorbeeld 2000, is een duidelijk voorbeeld van 'corrupte media' en heeft o.a. te maken met de indoctrinatie van mensen door diezelfde media, door maar een deel van het verhaal te vertellen en daardoor mensen te misleiden tot één perceptie van de realiteit. Ze spelen het heel vuil, want ze spreken over "meer branden in 2019 dan in 2010", op zichzelf klopt dat wel, maar het is vuil om dan niet door te gaan tot een hoger aantal branden, en dan dit maar weer als bewijs voor de klimaatverandering en vooral het verergeren van die verandering te gebruiken, het is vooral vuil omdat ze ook 20 jaar kunnen terugkijken!


Greta Thunberg

De Zweedse "klimaatactivist" Greta Thunberg gaf een speech bij de Verenigde Naties, waarin ze beweert dat haar "dromen, jeugd en toekomst" gestolen zijn door de "lege woorden" van politici die "alleen over geld kunnen praten"! Griezelige Greta denkt dat we zonder over geld te praten de wereld kunnen redden! Zonder goede omgang met geld zullen volkeren armer worden, en zullen ook haar goedbetaalde dromen niet waar kunnen worden, los van het feit dat wat ze beweert 9 van de 10 keer niet klopt!

"We're in the beginning of a mass-extinction, and all you can talk about is money!" - Klimaatterrorist Greta Thunberg

De IJskappen Smelten horen we altijd, in beginsel klopt het! Maar netto komt er meer ijs bij, dan er smelt!

In 2014 was er een record aan Arctisch zee ijs, er kwam zelfs een boot met klimaatactivisten vast te zitten in het ijs! Net als laatst bij Svalbard (Spitsbergen), een eilandengroep dat wordt bestuurd door Noorwegen, ten oosten van Groenland, wat bestuurd wordt door Denemarken!

Die "klimaatstrijders" waren bezig met een film over het smelten van de ijskappen toen ze vast kwamen te zitten in het ijs!


Verder hebben we natuurlijk nog de sneeuw!

Er wordt ons vaak verteld dat volgende generaties geen sneeuw meer gaan kennen, en dat de sneeuw afneemt en steeds later valt!

Laatst is in de Oostenrijkse Alpen bewezen dat ook dat niet klopt! Daar is namelijk begin september al pakken met sneeuw waargenomen, terwijl dit normaal rond mid-oktober valt.


Al Gore

De stichter van de Klimaathysterie is toch wel echt Al Gore, die miljoenen dan wel niet miljarden heeft verdiend met speeches over het klimaat en hoe slecht we allemaal wel niet zijn voor het milieu, klimaat en hoe we de wereld echt kapot aan het maken zijn.


14 jaar na de schuldgevoel en angst aanpratende film "Inconvenient Truth" met al zijn angst aanpratende voorspellingen, laten we de balans opmaken, dat zal na bijna 15 jaar wel mogen toch?

  1. Stijgende zeeniveau's: inaccuraat en misleidend. Als dit zo zou zijn, waarom zou Al Gore dan een mansion hebben gekocht aan zee, en oud-president van Amerika Barack Obama heeft onlangs een mansion op een eiland gekocht.

  2. Toename in tornado's: onwaar, tornado's zijn al decennia lang aan het afnemen!

  3. Nieuwe ijstijd in Europa: Europa bleef gespaard; nooit gebeurd.

  4. Zuidelijke Sahara droogt op: compleet onwaar.

  5. Grote overstromingen in India en China: is net als de stijgende zeeniveau's niet gebeurd

  6. Smeltende noordpool – onwaar – 2015 laat zien dat er veel opnieuw bevriest.

  7. IJsberenpopulatie neemt af: ze nemen zelfs toe!

  8. Temperatuur stijgt vanwege CO2 – er is geen significante stijging in de laatste 19 jaar.

  9. Orkaan Katrina een toekomstbeeld – onwaar – In de laatste tien jaar zijn er geen F3 orkanen meer geweest; “longest drought ever!”

  10. De aarde zou binnen een decennium in een "echte planetaire noodsituatie" zijn, tenzij er drastische maatregelen zijn genomen om broeikasgassen te verminderen - dat is nooit gebeurd.

We hebben voor vandaag wel genoeg klimaatleugens ontkracht, volgende keer ga ik het hebben over het trackrecord van 9 jaar van premier Mark Rutte!


Stay Tuned!